CITY KUPA

Következő fordulók:

12. forduló

2022. szeptember 23.

 

 

Feltételek: csak annak az eredményeit tudjuk éves szinten értékelni, aki legalább 5 fordulón részt vesz.

Annyi változás történt, hogy betettünk egy plusz lehetőséget, amit elneveztünk versenyzőpalánta csoportnak, aminek a kezdési időpontja 14.30, és ha kevesen vannak, akkor együtt vívnak a csibékkel és a törpicikkel. A versenyzőpalánta csoport lényege az, hogy 2009 születésűek vagy annál idősebbek, viszont nemrég kezdtek vívni. A cél az, hogy ne a korcsoportja miatt ne legyen sikerélménye valakinek, hiszen ez az egész City Kupa erről szól.

Kezdési időpontok:

14:30 – CSIBE (2012 és fiatalabbak) – TÖRPICI (2011) – VERSENYZŐPALÁNTA (kezdő vívók – 2009-től) FIÚ-LÁNY
16:30 –  BAMBI (2010) – GYERMEK (2009)  – ÚJONC (2008) – SERDÜLŐ (2007) FIÚ-LÁNY
16:30 – KADET (2005-2006) – JUNIOR (2002-2004) – FELNŐTT (2001 – 1981) és VETERÁN (1982-100 éves korig) FÉRFI – NŐ

Kapunyitás: 13.30 , előbb nem áll módunkban beengedni senkit.

Melegíteni  tudnak a csibék és a törpicik, a többieknek folyamatosan próbálunk helyet szorítani. Kérjük, mindenki melegítőben, vívónadrágban jöjjön, az öltözők zárva lesznek a vendég versenyzők számára. Aki tud, kérjük, hozzon magával olyan fiatalokat, akik önkéntesen, fizetség nélkül zsűriznének gyakorlásképpen a versenyen. Közszolgálati órának is be tudjuk számolni, ha valaki így szeretné ledolgozni az iskolájában a kötelező tantárgyát.

Lebonyolítás:
A csoportokat létszámtól függően alakítjuk ki, de az eredmény (az első három) korosztályokra és nemekre van bontva, éremdíjazással. Az eredményt azonnal kihirdetjük a verseny vége után. Körvívás van, mindenki magának számol és bemondja az eredményeket. Tábla nincs.
Szintén a létszámtól függ, hogy hány tusra kell vívni, ez lehet háromtól tíz tusig. A csibe, törpici és gyermek versenyeket közösen levezetjük. A szülők nem jöhetnek be a pástokra, mert túl közel vannak egymáshoz, és balesetveszélyes, de a versenyek így is jól követhetőek.

Nevezési díj:
2500.- Ft, amit a havi és az éves díjazásra fordítunk. Ezt a helyszínen kell fizetni, ebben az ételfogyasztás is benne van.

Tagsági könyv nem kell.

A City Kupa havonta egy pénteken van, azzal a céllal, hogy együtt vívhassanak egymással és készülhessenek a versenyekre a különböző korosztályú gyerekek. Ez persze félhivatalos verseny, aminek nem szakmaiságban mérhető a jelentősége, inkább abban, hogy “görcs” nélkül találkozhatnak a vívók. Olyan, mint  a zenészeknél az “örömzenélés”. Egyfajta kedvcsinálás, hogy a tehetségesebb gyerekek, akik kicsit később kezdték a vívást, ne legyenek “pályaelhagyók” , illetve a felnőtt-veteránok is tudjanak a hivatalos versenyeken kívül is baráti körben vívni aztán enni  🙂

A City Kupa 12 hónapon át tart, a sorozat befejezésekor az egész éves eredmények alapján kupával és értékes nyereményekkel ajándékozzuk meg a győztest minden korosztályban.

Helyszín:

Belvárosi Vívó Sportegyesület vívóterme

Budapest 1088, Krúdy u. 3.

Parkolás az utcán (fizetős), illetve a Pollack mélygarázsban lehetséges
a Nemzeti Múzeum háta mögött.

Megközelítés:

Kálvin tértől: Reviczky utca-Mikszáth Kálmán tér és ott is vagyunk.

Baross utcából: Szentkirályi utca- Mikszáth Kálmán tér

József körútról: Harminckettesek tere 4-6 villamosmegálló – Krúdy utca-
Lőrinc Pap tér

A vívóterem a sétálóutca kellős közepén található, nagy kirakati
helyiség, csengő van.

https://vivoterem.hu/versenyek/

Kérdés esetén keressetek nyugodtan:
cityfencingclub@gmail.com

Várunk Mindenkit szeretettel!!!!!

Üdvözlettel:

Gáborján Rita, Selmeczi Tibor
Belvárosi Vívó Sportegyesület